ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

Reklamni baloni  Trobojni tisak

Promotivni baloni sa trobojnim tiskom

Kvalitetan promotivni balon zahtjeva vrhunski tisak na kvalitetnom balonu.  Mi izvodimo tisak na balone tehnikom sitotiska što omogućava lijep i kvalitetan otisak te punoću boje i kada je balon potpuno napuhan. Kvaliteta otiska na balonu vrlo je bitna jer će taj balon kasnije reklamirati Vaš proizvod i predstavljati kako našu tako i Vašu tvrtku. U višebojnom tisku, vrlo je važno postići dobar matching odnosno ne smije doći do preklapanja dvije ili više boja tiska.

Kvaliteta tiska ovisi i o vrsti balona. Naši baloni su namijenjeni za profesionalne dekoratere i izradu vrhunskih balon dekoracija stoga trebaju biti čvrsti, kvalitetni, pune boje i odreðene veličine.

Svi naši baloni su proizvedeni u EU, sanitarno i zdravstveno ispravni i imaju TUVcertifikat.

Preporučamo puhati balon na veličinu 30cm.

Baloni sa tiskom mogu se puhati zrakom i helijem. Ako balone pušemo sa zrakom, kompletiramo ih na držač (palica sa nastavkom) a ako se baloni pune helijem, vežemo ih na trakicu i uteg.

Promotivne balone sa višebojnim tiskom možemo koristiti i kod izrade balon dekoracija.

Mišem kliknite na balon za povećanje slike.

 

pakiranje:
100 kom
opis:
Reklamni balon sa trobojnim tiskom
dimenzije:
30 cm
boja:
tisak u tri boje