ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

B105007 Pastel orange Pastel orange

Baloni su iz čistog lateksa, proizvedeni u EU. Baloni standard su baloni premium kvalitete.

Baloni su u skladu sa svim standardima i propisima RH i EU glede kvalitete i zdravstvene ispravnosti balona. Baloni imaju TUV certifikat.

Na tržištu se pojavljuju svakakvi baloni, pogotovo razni kineski, koji su sporne kvalitete, zato budite pažljivi prilikom odabira balona.

Baloni standard se upotrebljavaju za dekoracije iz balona, tisak na balone, a budući da su visokokvalitetni upotrebljavamo ih za puhanje helijem.

Baloni na helij pušu se tako da balon punimo posebnim regulatorskim ventilom za helij kojeg pričvrstimo na helijsku bocu. Balon napušemo helijem, vežemo na trakicu i stavljamo uteg za balon, da nam balon ne odleti.

Ako želimo da baloni lete duže vrijeme potrebno ih je impregnirati impregnacijskom tekućinom HI-FLOAT.

Kvalitetni baloni lete puno duže od balona slabije kvalitete. Za helijske balone preporučamo koristiti utege za balone. Balone možemo napuhati i zrakom, u tom slučaju neće letjeti nego ga vežemo na držač balona (palica s nastavkom za balon).

Baloni su odlični za dekoracije, baloni za vjenčanja, baloni za roðendane i party proslave, aranžiranje balona u helijske bukete, balonske mreže za spust helijskih balona, pakiranje balonskih buketa u poklon kutije iznenaðenja itd.

Za povećanje-slike balona-kliknite mišem na balon.

Baloni se mogu tiskati - vidi poglavlje: tisak na balone.

Proizvođač balona: Belbal - Belgija.

Baloni su proizvedeni iz prirodnog lateksa, biološko su razgradivi.

pakiranje:
50 KOM
opis:
balon helij kvalitete
dimenzije:
33 cm, 13 inch
boja:
PASTEL NARAN�ASTA 007