ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

B350070 Metallic pearl Metallic pearl

Baloni su iz čistog lateksa, proizvedeni u EU. Baloni jumbo su baloni premium kvalitete.Baloni su u skladu sa svim standardima i propisima RH i EU glede kvalitete i zdravstvene ispravnosti balona. Baloni imaju TUV certifikat.

Na tržištu se pojavljuju svakakvi baloni, pogotovo razni kineski, koji su sporne kvalitete, zato budite pažljivi prilikom odabira balona. Baloni jumbo su veliki baloni promjera 1 m. Preporuča se puhanje balona na 90 cm promjera. Jumbo baloni se upotrebljavaju za dekoracije iz balona i tisak na balone, a budući da su visokokvalitetni upotrebljavamo ih za puhanje helijem.


Baloni na helij pušu se tako da balon punimo posebnim regulatorskim ventilom za helij kojeg pričvrstimo na helijsku bocu. Balon napušemo helijem, vežemo na trakicu i stavljamo na ukrasni uteg za balon, da nam balon ne odleti.


Ako želimo da baloni lete duže vrijeme potrebno ih je impregnirati impregnacijskom tekućinom HI-FLOAT. Impregnacijom balona produžimo trajnost helijskom balonu do 24puta. U primjerenom zatvorenom prostoru uz stalnu temperaturu ovaj balon može letjeti do 14 dana.
Kvalitetni baloni lete puno duže od balona slabije kvalitete.

Balon jumbo možemo napuhati i zrakom, u tom slučaju neće letjeti nego ga vežemo za ventil i vješamo u prostoru. Baloni su odlični za dekoriranje vanjskih i unutarnjih prostora, jumbo baloni se rado koriste kao baloni za vjenčanja za balon eksplozije, pogotovo ako su potiskani lijepim dekorativnim motivom po cijeloj površini.

Tisak na jumbo balone i puhanje balona u reklamne svrhe izvodimo brzo i kvalitetno.

Detalje pogledajte u poglavlju: tisak na balone.

Za povećanje-slike balona-kliknite mišem na balon.

Proizvoðač balona: Belbal - Belgija.

Baloni su proizvedeni iz prirodnog lateksa, biološko su razgradivi.

pakiranje:
1 KOM
opis:
Balon za dekoracije i tisak
dimenzije:
1 m, (3 feet)
boja:
METALIK BISERNA 070