ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

11450-01 S40 18 SHP Cute Pumpkin Baloni za Noć vještica

Baloni s helijem za proslavu Noći Vještica.

Baloni s helijem za Noć Vještica su baloni koji služe kao samostalna dekoracija ili se kombiniraju sa više vrsta balona (lateks i folija) u lijep prigodni balonski buket.

Koristimo ih za ukrašavanje kafića, trgovačkih i prodajnih centara ili pak vlastitog doma.

Baloni iz folije pušu se helijem ili zrakom. Imaju samolijepljivi ventil tako da ih lako ponovno dopušemo kada helij ishlapi iz balona.

Baloni iz folije napuhani helijem lete do 14 dana. Nakon toga, balon se može ponovno dopuhati. Ukoliko balon napušemo  zrakom on neće letjeti ali tako napuhnut može trajati i nekoliko mjeseci.

Baloni su izraðeni iz vrlo kvalitetne Mylar folije koja zadržava helij u balonu dulje od balona drugih proizvoðača. Proizvoðač ANAGRAM iz SAD je vodeći proizvoðač kvalitetnih i licenciranih balona iz folije i koristi XL foliju koja omogućuje dulje letenje balona u zraku. Dominion d.o.o. je zastupnik tvrtke Anagram u Hrvatskoj.


Baloni se mogu naručiti po jedan komad samo napuhnuti helijem. Šaljemo ih poštom a za konkretnu cijenu slanja balona nam pošaljite upit.

pakiranje:
1 kom
opis:
Dekorativni folija baloni
dimenzije:
18½/45 cm