ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

1420156002 Multicolour Farm Dekorativni lateks baloni

Baloni su proizvedeni iz čistog lateksa, premium kvalitete i veličine. Proizvedeni su u EU te su u skladu sa svim standardima i propisima RH i EU glede kvalitete i zdravstvene ispravnosti balona. Baloni imaju TUV certifikat. Baloni su otisnuti sa prvoklasnim Silk printom i to All-round.

Dekorativni lateks baloni upotrebljavaju se za izradu raznih vrsta dekoracija kao i za sve prigode. Balone za dekoriranje možemo koristiti za roðendanske dekoracije, party proslave, odreðene tematske dekoracije itd...

Lateks baloni za dekoriranje su premium veličine pa ih možemo puhati helijem, vezati na trakicu i uteg. Ako želite da baloni lete dulje vrijeme potrebno ih je impregnirati impregnacijskom tekućinom HI-Floatom. Ako balone pušemo zrakom, oni ne lete pa ih stavljamo na držač (palica sa nastavkom).

Balone možemo puhati helijem i kombinirati sa ostalim prigodnim i dekorativnim folija balonima te dobivamo bogate i razigrane balonske aranžmane. Uz balone, kombiniramo i Party artikle iz našeg Balonmania shopa.

Više ideja vidi u poglavlju Balonmania dekoracije

Baloni su proizvedeni iz čistog lateksa i biološki su razgradivi.

Zemlja porjekla: Belbal, Belgija

opis:
Baloni za dekoracije, baloni za bukete