ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

83420  Workstation Countertop Regulator

Radna jedinica sa dva ventila za puhanje balona helijem koja se pozicionira na radno mjesto koje može biti udaljeno do 3,65m od same boce idealna je za balonske centre i shopove koji žele svoju okolinu učiniti kreativnim i bezopasnim radnim mjestom te stvoriti efikasno rukovanje helijem.

Ventil ima ugraðeni Soft-Touch Push za puhanje lateks balona helijem i posebnu jedinicu za automatsko puhanje folija balona.

U našim Balonmania shopovima potražite i ostalu opremu za puhanje balona helijem i zrakom kao i sve vrste i  veličine balona za daljnju prodaju i izradu profesionalnih dekoracija.

pakiranje:
1 KOM
boja:
Workstation Countertop Regulator