ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

07585-01 Happy Hugs AWK Balon za Valentinovo

Baloni za Valentinovo su dekorativni baloni  proizvedeni iz kvalitetne folije.

Dekorativni folija baloni za Valentinovo mogu se puhati helijem ili zrakom. Ukoliko ih pušemo helijem, vežemo ih za trakicu i uteg. Ako se pušu zrakom tada oni ne lete pa ih možemo vješati sa stropa i tako dobivamo lijepu viseću dekoraciju.

Baloni za Valentinvo su ukrasni baloni koje napuhane helijem možemo aranžirati u prekrasne bogate bukete. Buket ćemo dodatno ukrasiti sa prigodnom figurom koja ujedno služi i kao postolje buketa čime ćete dobiti  poseban i atraktivan poklon za vama dragu osobu.

Dekorativni folija baloni mogu se kombinirati i sa ukrasnim lateks balonima čime dobivamo još bogatije i razigrane aranžmane.

Više ideja balonskih dekoracija pogledajte u poglavlju BALONMANIA Dekoracije: Baloni za Valentinovo

Baloni i dekoracije za sve generacije!

opis:
Balon sa helijem
boja:
crvena