ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

3858401 17H Standard Satin Sangria Heart S15

Baloni iz folije upotrebljavaju se uglavnom u balonskim dekoracijama.

Dekorativni folija balon upotrebljiv je i za tisak na balone. Tisak na balonima radi se sitotisak tehnikom, uglavnom manje količine. Za veće količine tiska na balone, narudžbe balona realiziraju se pri dobavljaču. Najprije se otisne balonska folija, nakon toga se izraðuju baloni.

Za dekoriranje balonima preporučamo kombinaciju balona iz folije i balona iz lateksa, tako da dobimo dinamične i razigrane kombinacije.

Balone lateks najčešće dijelimo kupcima, a tiskane balone iz folije koristimo za označavanje promotivnih mjesta. Na kraju promotivne akcije tiskane folija balone isto tako možemo podijeliti kao reklamne balone.

Preporučamo upotrebu tiskanih balona iz folije za označavanje i naglašavanje proizvoda ili akcija na prodajnim policama ili prostorima gdje prodajete Vaše proizvode.

Folija balon napuhan helijem može lebdjeti do 14 dana. Ako balon napušemo zrakom, on može ostati napuhan i više mjeseci. U tom slučaju izvodimo tisak na balone na način da je grlo balona okrenuto prema gore, tako da balon možemo objesiti.

Tisak balona izvodimo na balone iz folije američkog proizvoðača ANAGRAM, koji je vodeći proizvoðač folija balona u svijetu i upotrebljava XL foliju, koja omogućuje dugotrajnost letenja balona.

Za povećanje slike balona kliknite mišem na balon. 

pakiranje:
1 KOM
dimenzije:
43 cm