ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

3130201 Multi Balloon Interlocking Hearts Multi Balloon Interlocking Hearts

Dječji baloni s helijem.

Balon s helijem je lijep poklon za rođendan ili poklon kod obilaska vaših prijatelja s djecom.

Baloni iz folije pušu se helijem ili zrakom. Imaju samolijepljivi ventil tako da ih lako ponovno dopušemo kada helij ishlapi iz balona.

Balone iz folije koristimo prije svega u dekorativne svrhe. Preporučamo da kod izrade dekoracija s balonima iz folije koristimo kombinaciju balona iz folije i lateks balona.

Baloni iz folije napuhani helijem lete do 14 dana. Nakon toga, balon se može ponovno dopuhati. Ukoliko balon napušemo  zrakom on neće letjeti ali tako napuhnut može trajati i nekoliko mjeseci.

Baloni su izrađeni iz vrlo kvalitetne Mylar folije koja zadržava helij u balonu dulje od balona drugih proizvoðača. Proizvođač ANAGRAM iz SAD je vodeći proizvođač kvalitetnih i licenciranih balona iz folije i koristi XL foliju koja omogućuje dulje letenje balona u zraku. 

Baloni se mogu naručiti po jedan komad samo napuhnuti helijem. Šaljemo ih poštom a za konkretnu cijenu slanja balona nam pošaljite upit

pakiranje:
1 KOM
dimenzije:
134 cm x 91 cm