ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

07069-01  S40 18JS Smiley Flower

Baloni iz folije su visokokvalitetni baloni koji se pušu helijem, vežu na trakicu i uteg. Pušu se pojedinačno, imaju patent ventila i napuhani helijem lete dulje vrijeme.

Folija balone možemo pokloniti pojedinačno kao balon čestitka ili ih koristimo u izradi dekoracija u kombinaciji sa lateks balonima te na taj način aranžiramo prekrasne balonske bukete i atraktivne balonske aranžmane.

Baloni iz folije i balonski buketi  mogu se koristiti za sve vrste proslava, svadba i to kao ulazna dekoracija, dekoracija stolova, viseća balonska dekoracija, itd...

Baloni iz folije sa helijem su veseli, šareni, sa otisnutim atraktivnim dizajnom vrhunske kvalitete.

Baloni za razne prigode punjeni helijem lijepo se kombiniraju i sa balonskim prigodnim figurama, pinjatama i ostalim party proizvodima iz naše ponude.

Više ideja pogledajte pod BALONMANIA DEKORACIJE: BALON SHOP.

Baloni i dekoracije za sve generacije!

opis:
balon s helijem za razne prigode
dimenzije:
18½/45cm