ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Sitemap | Katalog




PRATI NAS

Funfood

09.10.2023

Nove jesenske boje balona

Novost Baloni u bojama jeseni! Nove pastelne boje balona: sivi baloni Pigeon, žuti baloni Honey i smeđi baloni Mocca. Novi baloni u mini, premium i jumbo veličinama!

08.05.2023

Tisak

Novost Tiskamo balone raznih veličina, tisak radimo 1strano, 2strano ili na sve 4 strane. Tisak na balone u 1 boji, 2 boje ili višebojno za određene logotipove i količine. Uz balone šaljemo držače za balone i ostali pribor za puhanje i izlaganje balona.
Natisni

17797-01 S60 18C Minnie Happy Birthday Balon za roðendan

Baloni iz folije su visokokvalitetni baloni na zrak, a mogu biti i baloni na helij. Pušu se pojedinačno, imaju patent ventila, a napuhani zrakom ili helijem dugo izdrže.  Koristimo ih u dekoracijama, za izradu balonskih buketa, a u kombinaciji s balonima iz lateksa dobijemo lijepe i atraktivne balonske aranžmane. Baloni iz folije i balonski buketi koriste se kao dekoracija ulaza, stolna dekoracija, viseća balonska dekoracija, itd...

Baloni za roðendan su veseli, šareni sa otisnutim atraktivnim dizajnom vrhunske kvalitete. Roðendanski baloni su namijenjeni puhanju zrakom i/ili helijem. Možete ih sami puhati pumpom za balone ili kod nas naručiti posebno aranžirane roðendanske bukete na helij. Baloni za roðendan lijepo se kombiniraju sa balonskim roðendanskim figurama, pinjatama i ostalim party proizvodima iz naše ponude.

Više ideja pogledajte pod BALONMANIA DEKORACIJE: BALON SHOP.

 

Neizostavan su poklon našim najmilijima - baloni i dekoracije za sve generacije.

 

pakiranje:
1 kom
opis:
BALON SRETAN ROÐENDAN
dimenzije:
46 cm, 18''