ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.06.2019

Vjenčanja i tematski baloni!

Novost

Tematski lateks i folija baloni za svadbene svečanosti, po narudžbi radimo balonske dekoracije za vjenčanje - pišite nam ili nas pozovite.


Za ideje i dogovor Vas pozivamo u naš BALONMANIA Balloons & Party Shop!


28.05.2019

Komplet za šećernu pjenu!

Novost

Ako koristite aparat za izradu šećerne vate možemo Vam poslati različite pakete šećerne arome za proizvodnju šećerne pjene.

Palice i šećer s aromom za slatku šećernu pjenu!

Natisni

26369-01 P60 Mickey mouse Air walkers

Dječji baloni s helijem.

Balon s helijem je lijep poklon za roðendan ili poklon kod obilaska vaših prijatelja s djecom.

Baloni iz folije pušu se helijem ili zrakom. Imaju samolijepljivi ventil tako da ih lako ponovno dopušemo kada helij ishlapi iz balona.

Balone iz folije koristimo prije svega u dekorativne svrhe. Preporučamo da kod izrade dekoracija s balonima iz folije koristimo kombinaciju balona iz folije i lateks balona.

Baloni iz folije napuhani helijem lete do 14 dana. Nakon toga, balon se može ponovno dopuhati. Ukoliko balon napušemo  zrakom on neće letjeti ali tako napuhnut može trajati i nekoliko mjeseci.

Baloni su izraðeni iz vrlo kvalitetne Mylar folije koja zadržava helij u balonu dulje od balona drugih proizvoðača. Proizvoðač ANAGRAM iz SAD je vodeći proizvoðač kvalitetnih i licenciranih balona iz folije i koristi XL foliju koja omogućuje dulje letenje balona u zraku. Dominion d.o.o. je zastupnik tvrtke Anagram u Hrvatskoj.

 

Baloni se mogu naručiti po jedan komad samo napuhnuti helijem. Šaljemo ih poštom a za konkretnu cijenu slanja balona nam pošaljite upit.

pakiranje:
Balon za roðendan, 1 kom
opis:
Maleni hodajuŽi balon Mickey Mouse
dimenzije:
76 cm