ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

17.12.2019

Baloni su divan poklon za svaku prigodu!

Novost

Balonske dekoracije za svaku prigodu, balonske aranžmane radimo prema Vašim željama. Baloni za poslovne i privatne proslave!


07.06.2019

Vjenčanja i tematski baloni!

Novost

Tematski lateks i folija baloni za svadbene svečanosti, po narudžbi radimo balonske dekoracije za vjenčanje - pišite nam ili nas pozovite.


Za ideje i dogovor Vas pozivamo u naš BALONMANIA Balloons & Party Shop!

Natisni

26369-01 P60 Mickey mouse Air walkers

Dječji baloni s helijem.

Balon s helijem je lijep poklon za roðendan ili poklon kod obilaska vaših prijatelja s djecom.

Baloni iz folije pušu se helijem ili zrakom. Imaju samolijepljivi ventil tako da ih lako ponovno dopušemo kada helij ishlapi iz balona.

Balone iz folije koristimo prije svega u dekorativne svrhe. Preporučamo da kod izrade dekoracija s balonima iz folije koristimo kombinaciju balona iz folije i lateks balona.

Baloni iz folije napuhani helijem lete do 14 dana. Nakon toga, balon se može ponovno dopuhati. Ukoliko balon napušemo  zrakom on neće letjeti ali tako napuhnut može trajati i nekoliko mjeseci.

Baloni su izraðeni iz vrlo kvalitetne Mylar folije koja zadržava helij u balonu dulje od balona drugih proizvoðača. Proizvoðač ANAGRAM iz SAD je vodeći proizvoðač kvalitetnih i licenciranih balona iz folije i koristi XL foliju koja omogućuje dulje letenje balona u zraku. Dominion d.o.o. je zastupnik tvrtke Anagram u Hrvatskoj.

 

Baloni se mogu naručiti po jedan komad samo napuhnuti helijem. Šaljemo ih poštom a za konkretnu cijenu slanja balona nam pošaljite upit.

pakiranje:
Balon za roðendan, 1 kom
opis:
Maleni hodajuŽi balon Mickey Mouse
dimenzije:
76 cm