ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

26369-01 P60 Mickey mouse Air walkers

Dječji baloni s helijem.

Balon s helijem je lijep poklon za roðendan ili poklon kod obilaska vaših prijatelja s djecom.

Baloni iz folije pušu se helijem ili zrakom. Imaju samolijepljivi ventil tako da ih lako ponovno dopušemo kada helij ishlapi iz balona.

Balone iz folije koristimo prije svega u dekorativne svrhe. Preporučamo da kod izrade dekoracija s balonima iz folije koristimo kombinaciju balona iz folije i lateks balona.

Baloni iz folije napuhani helijem lete do 14 dana. Nakon toga, balon se može ponovno dopuhati. Ukoliko balon napušemo  zrakom on neće letjeti ali tako napuhnut može trajati i nekoliko mjeseci.

Baloni su izraðeni iz vrlo kvalitetne Mylar folije koja zadržava helij u balonu dulje od balona drugih proizvoðača. Proizvoðač ANAGRAM iz SAD je vodeći proizvoðač kvalitetnih i licenciranih balona iz folije i koristi XL foliju koja omogućuje dulje letenje balona u zraku. Dominion d.o.o. je zastupnik tvrtke Anagram u Hrvatskoj.

 

Baloni se mogu naručiti po jedan komad samo napuhnuti helijem. Šaljemo ih poštom a za konkretnu cijenu slanja balona nam pošaljite upit.

pakiranje:
Balon za roðendan, 1 kom
opis:
Maleni hodajuŽi balon Mickey Mouse
dimenzije:
76 cm