ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

60754 Emotion smile Baloni sa helijem

Baloni sa helijem idealni su poklon za svaku prigodu, bez obzira na spol i dob!

Svi obožavamo balone koji lete a naš balon Emotional Smile pršti pozitivnom energijom pa će razveseliti svakoga!

Baloni sa helijem proizvedeni su iz vrlo kvalitetne i trajne folije tako da će im i vrijeme letenja biti dulje od klasičnih lateks balona.

Balone iz folije korisitmo i za izradu helijevih buketa ali i za izradu figura iz balona! Figuru iz balona radimo po narudžbi i Vašim željama!

Osim balon i balonskih dekoracija u ponudi imamo i široki program Party  proizvoda -  tanjuri, čaše, ubrusi, stolnjaci, roðendanske kapice...

Navratite u naše Balonmania shopove u Zagrebu i Nedelišću!

pakiranje:
Napuhan balon sa helijem 1 kom
opis:
Baloni sa helijem
dimenzije:
Napuhani balon je veličine 45cm