ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.06.2019

Vjenčanja i tematski baloni!

Novost

Tematski lateks i folija baloni za svadbene svečanosti, po narudžbi radimo balonske dekoracije za vjenčanje - pišite nam ili nas pozovite.


Za ideje i dogovor Vas pozivamo u naš BALONMANIA Balloons & Party Shop!


28.05.2019

Komplet za šećernu pjenu!

Novost

Ako koristite aparat za izradu šećerne vate možemo Vam poslati različite pakete šećerne arome za proizvodnju šećerne pjene.

Palice i šećer s aromom za slatku šećernu pjenu!

Natisni

1420126001 Hearts B105 Pastel Baloni za Valentinovo

Baloni za Valentinovo su dekorativni baloni Premium veličine i kvalitete. Proizvedeni su iz čistog lateksa sa visokokvalitetnim All-round tiskom.

Baloni su proizvedeni u EU i u skladu su sa svim standardima i propisima RH i EU glede kvalitete i zdravstvene ispravnosti balona. Baloni imaju TUV certifikat.

Dekorativni lateks baloni za Valentinovo mogu se puhati helijem ili zrakom. Ukoliko ih pušemo helijem, vežemo ih za trakicu i uteg. Ako se pušu zrakom tada oni ne lete i stavljamo ih na držač (štapić sa nastavkom  za balon).

Baloni za Valentinvo su ukrasni baloni koje napuhane helijem možemo aranžirati u prekrasne bogate bukete. Buket ćemo dodatno ukrasiti sa prigodnom figurom koja ujedno služi i kao postolje buketa čime ćete dobiti  lijep poklon za vama dragu osobu.

Dekorativni lateks baloni mogu se kombinirati i sa ukrasnim folija balonima čime dobivamo još bogatije aranžmane.

Više ideja balonskih dekoracija pogledajte u poglavlju BALONMANIA Dekoracije: Baloni za Valentinovo

 

 

opis:
Lateks baloni za Valentinovo