ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

18154-01 18C Colorfull Retro Pattern Baloni za dekoracije

Baloni iz folije su visokokvalitetni baloni koji se pušu helijem, vežu na trakicu i uteg. Pušu se pojedinačno, imaju patent ventila i napuhani helijem lete dulje vrijeme.

Folija balone za dekoriranje koristimo za razne prigode. Možemo ih pokloniti pojedinačno kao poklon balon ili ih koristimo u izradi dekoracija u kombinaciji sa lateks balonima i tako aranžiramo prekrasne balonske bukete i atraktivne balonske aranžmane.

Baloni iz folije i balonski buketi  mogu se koristiti za sve vrste proslava i to kao ulazna dekoracija, dekoracija stolova, viseća balonska dekoracija, itd...

Helijski folija baloni su veseli, šareni baloni sa otisnutim atraktivnim dizajnom vrhunske kvalitete.

Baloni za dekoriranje napunjeni helijem lijepo se kombiniraju i sa balonskim  figurama raznih oblika, pinjatama i ostalim party proizvodima iz naše ponude.

Više ideja pogledajte pod BALONMANIA DEKORACIJE: BALON SHOP.

Baloni i dekoracije za sve generacije!

opis:
Dekorativni baloni iz folije
dimenzije:
18½/45 cm