ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

1420112076 Princess Dekorativni lateks baloni

Baloni su iz čistog lateksa, proizvedeni u EU. Dekorativni baloni su baloni premium veličine i kvalitete.

 

Baloni su u skladu sa svim standardima i propisima RH i EU glede kvalitete i zdravstvene ispravnosti balona. Baloni imaju TUV certifikat.

Na tržištu se pojavljuju svakakvi baloni, pogotovo razni kineski, koji su sporne kvalitete, zato budite pažljivi prilikom odabira balona.

 

 

Dekorativni lateks baloni se upotrebljavaju za prigodne dekoracije iz balona, a budući da su visokokvalitetni upotrebljavamo ih za puhanje helijem.

 

Baloni na helij pušu se tako da balon punimo posebnim regulatorskim ventilom za helij kojeg pričvrstimo na helijsku bocu. Balon napušemo helijem, vežemo na trakicu i stavljamo uteg za balon, da nam balon  ne odleti.

 

Ako želimo da baloni lete duže vrijeme potrebno ih je impregnirati impregnacijskom tekućinom HI-FLOAT.

Kvalitetni baloni lete puno duže od balona slabije kvalitete. Za helijske balone preporučamo koristiti utege za balone. Balone možemo napuhati i zrakom, u tom slučaju neće letjeti nego ga vežemo na držač balona (palica s nastavkom za balon).

 

Baloni su odlični za dekoracije, baloni za vjenčanja, baloni za roðendane i party proslave, aranžiranje balona u helijske bukete, balonske mreže za spust helijskih balona, pakiranje balonskih buketa u poklon kutije iznenaðenja itd.

 

Za povećanje-slike balona-kliknite mišem na balon.

 

Baloni se mogu tiskati - vidi poglavlje: tisak na balone.

 

 

Proizvoðač balona: Belbal - Belgija.

 

 

Baloni su proizvedeni iz prirodnog lateksa, biološko su razgradivi.

 

pakiranje:
50 kom
opis:
Princess
dimenzije:
30 cm / 12½
barva:
Metallic Lavander