ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog
PRATI NAS

Funfood

13.01.2021

POPCORN KOMPLET ZA KOKICE I ŠEĆERNA PJENA

Novost NOVO U PONUDI – za sve one koji vole slano i slatko! Komplet za pripremu vrhunskih kokica kod vas doma. Ne propusti ni slatke kokice ni finu šećernu pjenu. Klikni ovdje i naruči! Neka i kod vas zamirišu kokice kao u najboljem kinu!  Više>>


08.12.2020

Napuhani baloni akcija Prosinac

Novost

Hohohoooo! Veseli blagdani su pred nama!
 
U razdoblju od 7.12.2020 pa do 31.12.2020 imamo posebnu akciju na prigodne modele napuhanih balona. Akcija s popustom 25 % na napuhane balone važi do prodaje zaliha.

Veseli baloni neka uljepšaju i vaše praznike!  Više>>

Natisni

B105PD10 Balon SMILE 25 kom Balon SMILE 25 kom

Baloni su iz čistog lateksa, proizvedeni u EU. Dekorativni baloni su baloni premium veličine i kvalitete.
 
Baloni su u skladu sa svim standardima i propisima RH i EU glede kvalitete i zdravstvene ispravnosti balona. Baloni imaju TUV certifikat.
Na tržištu se pojavljuju svakakvi baloni, pogotovo razni kineski, koji su sporne kvalitete, zato budite pažljivi prilikom odabira balona.
 
 
Dekorativni lateks baloni se upotrebljavaju za prigodne dekoracije iz balona, a budući da su visokokvalitetni upotrebljavamo ih za puhanje helijem.
 
Baloni na helij pušu se tako da balon punimo posebnim regulatorskim ventilom za helij kojeg pričvrstimo na helijsku bocu. Balon napušemo helijem, vežemo na trakicu i stavljamo uteg za balon, da nam balon  ne odleti.
 
Ako želimo da baloni lete duže vrijeme potrebno ih je impregnirati impregnacijskom tekućinom HI-FLOAT.
Kvalitetni baloni lete puno duže od balona slabije kvalitete. Za helijske balone preporučamo koristiti utege za balone. Balone možemo napuhati i zrakom, u tom slučaju neće letjeti nego ga vežemo na držač balona (palica s nastavkom za balon).
 
Baloni su odlični za dekoracije, baloni za vjenčanja, baloni za roðendane i party proslave, aranžiranje balona u helijske bukete, balonske mreže za spust helijskih balona, pakiranje balonskih buketa u poklon kutije iznenaðenja itd.
 
Za povećanje-slike balona-kliknite mišem na balon.
 
Baloni se mogu tiskati - vidi poglavlje: tisak na balone.
 
 
Proizvoðač balona: Belbal - Belgija.
 
 
Baloni su proizvedeni iz prirodnog lateksa, biološko su razgradivi.
 
pakiranje:
1 kom
opis:
Balon s tiskom za figuru, baloni na helij
dimenzije:
33cm