ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

8596105  Balon srce Diamond dazzler

Baloni srca sa helijem prekrasan su poklon za Valentinovo!

Balone u obliku srca poklonite dragoj Vam osobi!

Poklon za Valentinovo biti će još atraktivniji ukoliko naručite veći broj balona srca i sve zajedno ih kompletiramo u jedan bogati samostojeći buket. Baloni u obliku srca mogu biti raznih boja! Odaberite jednobojne bukete ili balone srca raznih boja!

Balone za Valentinovo, balonske dekoracije za Valentinovo i party dodatke za Valentinovo pronaðite i u našim Balonmania shopovima!

pakiranje:
Napuhani balon 1 kom, nenapuhani baloni 10 kom
opis:
Baloni za Valentinovo
dimenzije:
Balon srce 18½/45cm
barva:
Diamond dazzler