ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni dekoracije  Balonski Stupovi

Dekoracije u obliku stupova prilagoðavamo željama naših klijenata. Već sama kombinacija boja ili raznih veličina balona čini stup drugačijim od ostalih. Završni baloni na stupovima su obično Jumbo baloni (promjera 1m) koji su dostupni u širokoj paleti boja.

Balonski stupovi se koriste kao dekoracija ulaza, za obilježavanje promo punktova, štandova. Završne Jumbo balone možemo puniti sa više manjih balona, konfetama i nagradnim kuponima.

Za više ideja pogledajte našu arhivu dekoracija. Više >>