ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni helij  Helijeve Dekoracije

Baloni punjeni sa helijem mogu se iskoristiti na više načina. Možemo ih kompletirati u jednostavnije bukete tako da se baloni kasnije podjele ili ih aranžiramo u stilske bukete pa služe kao dekoracija prostora.

Osim samostojećih helijevih buketa, prostor možemo dekorirati i na način da helijeve balone vežemo na trakice te ih pustimo da "slobodno šeću" po stropu.  Baloni mogu biti sa ili bez otiska loga.

Za više ideja pogledajte našu arhivu dekoracija. Više >>