ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni dekoracije  Viseće Dekoracije

Viseće dekorativne elemente prilagoðavamo željama naših klijenata. Već sama kombinacija boja, raznih veličina i oblika balona čini dekoraciju drugačijom od ostalih. Baloni koji se koriste u izradi visećih dekoracija mogu biti sa ili bez otiska logotipa.

Neki od visećih elemenata koji se odlično uklapaju u svaki prostor su cvjetovi, bombice, kugle, girlande, itd. Osim ovih klasičnih elemenata izraðujemo i zahtjevnije viseće dekoracije: logotipove, stijene, figure, natpise, itd.

Za više ideja pogledajte našu arhivu dekoracija. Više>>