ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni dekoracije  Odjeća, Vaze i Cvijeće

Haljine, uniforme i sva ostala odjeća izraðena iz balona posebna je atrakcija svih svečanosti, evenata, promocija, sajmova itd... Gdje god da se pojave hostese koje su obučene u balonsku odjeću i koje dijele promo materijale ili ruže iz balona, promocija je još više uspješnija i atraktivnija.

Isto toliko su atraktivne i ruže izraðene iz modelling balona te vaze sa cvijećem koje takoðer služe kao dekoracija nekog prostora npr. ulaza, pozornice...

Balonsku odjeću kreiramo i prilagoðavamo odreðenom stilu ili vremenskom razdoblju kojeg nam klijent zadaje.

Za više ideja pogledajte u našu arhivu dekoracija. Više>>