ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Baloni helij  Balonski Spust

Ako želite iznenaditi posjetitelje te im prirediti neki spektakl, predlažemo Vam balone koji padaju na publiku tj. posjetitelje ili balone sa helijem koji lete u zrak. Balonske mreže i helijevi elementi na početku mogu poslužiti kao dekoracija koja se kasnije u nekom odreðenom trenutku pretvara u željeni spektakl. Baloni mogu biti i sa otiskom logotipa pa na taj način još dodatno brandiramo sam event.

Za više ideja pogledajte u arhivu. Više>>