ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Konfeti  Ispaljivanje Konfeta i Eksplozije

Ispaljivanje konfeta predlažemo za postizanje dodatnih efekta na raznim dogaðanjima poput koncerta, otvorenja, proglašenja pobjednika, itd..  "Konfetna kiša " će svaki dogaðaj pretvoriti u nezaboravni i svečani trenutak. Možemo ih prilagoditi svakom klijentu pa tako možete kombinirati više boja, oblika i veličina konfeta. Takoðer se može odabrati i vremensko trajanje same paljbe.  

Za više informacija pogledajte u arhivu. Više>>