ID: Šifra:  

Naslovnica | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog  DOMINION @ Facebook
Funfood

07.05.2020

Obvijest Balonmania shop Zagreb i Nedelišće

Novost

Poštovani, proslave se obilježavaju bez obzira na COVID-19, tako da smo za Vas ponovno od ponedjeljka do petka otvorili trgovinu BALONMANIA shop u Zagrebu, Heinzelova 47A od 9h - 17h i u Nedelišću, Vrtna 38A od 8h – 16h.

Nazovite nas na 01 2917 980 i na 040 821 310 da Vam unaprijed napušemo balone i pripremimo balonske dekoracije, kako biste izbjegli čekanje na red  – zbog potrebe pridržavanja higijenskih mjera zaštite od koronavirusa ograničen je istovremeni ulazak više osoba u trgovinu, molimo na ulazu dezinficirajte ruke i držite razmak od 2 m između osoba u trgovini, a 1 m ispred trgovine - unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.


26.03.2020

#ostanidoma

Novost

#ostanidoma

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

Popcorn  Pečenje i Podjela Popcorna i Šećerne Pjene

Uz balonske usluge nudimo i usluge pečenja i podjele popcorna u otisnutoj promotivnoj ambalaži po želji naručitelja i izradu i podjelu šećerne pjene originalne američke recepture i sirovina.

Kartonska ambalaža se tiska u Full Coloru pa dobivate vrlo reprezentativnu i originalnu reklamu koju nitko neće odbiti. Kokice su Premium kvalitete, pečene na kokosovom ulju i začinskoj aromi. Strojevi koje koristimo su vrlo reprezentativni i na njih možete staviti svoj reklamni plakat dok se osoblje može još dodatno uniformirati u promo majice, jakne i kape.

Za više ideja pogledajte u arhivi. Više>>